makina me qera tirane | Tiranë | Automjete


08.Eleven.2022 (19:23):Toyota yaris – guide ,  makina me qera aeroport viti 2009.Nga 1- 6 dite cmimi makines eshte 25 euronga 7-12 dite cmimi i makines eshte 23 euro,nga thirteen-25 dite cmimi i makines eshte 21 eurodhenbsp; nga 25- forty Kambio: Manual✴ Rezervime minimale 3 dite e lart

Viti 2007, Karburanti diesel-nafte
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
20 Euro / Dita
Pagesa
06.09.2022 (21:forty):🚘jepet opel astra me qera duke filluar nga 20 euro dita ➡viti 2007 1.3 nafte kambio manuale 💷cmimi i makinas ndryshon ne baze te muajit dhe kohezgjatjes se qerase ditore. …Lexo detajet..


PreviousNext
22 Euro – Vlore – Jepet Makina Me Qera Duke Filluar Nga 22 Euro Dita
Fiat three dite e lart

Viti 2008, Karburanti diesel-nafte
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
22 Euro / Dita
Pagesa
31.10.2022 (18:forty seven):⏩jepet makina fiat grande punto me qera duke filluar nga 22 euro ditafiat grande puntodhenbsp; viti 2008dhenbsp; motorr 1.3 diesel manualcmimi i makines ndryshon ne baze te muajit dhe kohezgjatjes s…Lexo detajet..


PreviousNext
forty five Euro – Tirane – Makina Me Qera Duke Filluar Nga forty five Euro Dita
Toyota 4 dite e lart

Viti 2014, Karburanti diesel-nafte
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
45 Euro / Dita
Pagesa
30.08.2022 (thirteen:forty one):👉 jepet me qera toyota yaris hybrid duke filluar nga 45 euro🚗 toyota yaris hybrid- manual , viti 2014, automatik💰 cmimi forty five euro dita📌 cmimi i makines ndryshon ne varesi te diteve qe reze…Lexo detajet..


PreviousNext
27 Euro – Tirane – Jepet Citroen C3 Me Qera Duke Filluar Nga 27 Euro Dita.
Citroen 3 dite e lart

Viti 2010, Karburanti diesel-nafte
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
27 Euro / Dita
Pagesa
06.Eleven.2022 (15:forty six):Jepet makina me qera duke filluar nga 27 euro dita.Citroen c3 automatike motorr 1.Four Kambio: Manual✴ Rezervime minimale five dite e lart

Viti 2008, Karburanti diesel-nafte
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
30 Euro / Dita
Pagesa
04.Eleven.2022 (12:04):Makina me qera tirane makina ekonomike duke filluar nga 30 euro dita.- skoda octavia viti 2008 manuale motorr 1.9 nafte.Cmimi i makinave ndryshon ne baze te muajit dhe kohezgjatjes se qerase ditore. …Lexo detajet..


PreviousNext
20 Euro – Tirane – Jepet Makina Hyundai I10 Me Qera Duke Filluar Nga 20 Euro Dita
Hyundai four dite e lart

Viti 2020, Karburanti benzine
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
20 Euro / Dita
Pagesa
30.10.2022 (10:21):♦jepet makina me qera duke filluar nga 20 euro ditahyundai i10 manuale 1.0 benzine viti 2020cmimi i makines ndryshon ne baze te muajit dhe kohezgjatjes se qerase ditore📲📞in keeping with rezervime kontakto…Lexo detajet..


PreviousNext
32 Euro – Tirane – Makina Me Qera Ne Tirane Duke Filluar Nga 25 Euro Dita.
Peugeot 5 dite e lart

Viti 2010, Karburanti diesel-nafte
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
32 Euro / Dita
Pagesa
02.11.2022 (eleven:28):🚘peugeot -automatik, viti 2010 nga 1-6 dite cmimi i makines eshte 35 euro, nga 7-12 dite cmimi i makines eshte 32 euro ditanga 13 -25 dite cmimi i makines eshte 28 euro, nga 25 – 40 Kambio: Automatik✴ Rezervime minimale four dite e lart

Viti 2007, Karburanti diesel-nafte
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
30 Euro / Dita
Pagesa
06.Eleven.2022 (15:forty nine):Jepet makina me qera duke filluar nga 30 euro dita.Golf 5 automatik viti 2006 2007 1.9 nafte.Cmimi i makines ndryshon ne baz te muajit dhe kohezgjatjes se qerase ditore. …Lexo detajet..


PreviousNext
33 Euro – Tirane – Jepet Makina Me Qera Duke Filluar Nga 33 Euro Dita
Opel 3 dite e lart

Viti 2013, Karburanti diesel-nafte
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
33 Euro / Dita
Pagesa
10.09.2022 (17:06):🚘makina jepet me qera duke filluar nga 33 euro.Opel astra 1.7 nafte guide viti 2013.Cmimi i makines ndryshon ne baze te muajit dhe kohezgjatjes se qerase ditore.📲📞kontakt ne numrin tone te…Lexo detajet..


PreviousNext
fifty five Euro – Tirane – Jepet Me Qera Nissan Kicks Duke Filluar Nga 55 Kambio: Automatik✴ Rezervime minimale five dite e lart

Viti 2022, Karburanti benzine
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
fifty five Euro / Dita
Pagesa
04.Eleven.2022 (14:16):📢 jepen me qera 6 makina nissan kicks duke filluar nga 55 euro dita🚗 nissan kicks, 1.6 benzine🔓 viti prodhimit 2022🎡 kambio automat💰 cmimi duke filluar nga fifty five euro dita📌 cmimi i mak…Lexo detajet..


PreviousNext
fifty five Euro – Tirane – Jepen Me Qera 6 Makina Nissan Kicks Duke Filluar Nga 55 Kambio: Automatik✴ Rezervime minimale 5 dite e lart

Viti 2022, Karburanti benzine
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
55 Euro / Dita
Pagesa
04.Eleven.2022 (14:50):📢 jepen me qera 6 makina nissan kicks duke filluar nga fifty five euro dita🚗 nissan kicks, 1.6 benzine🔓 viti prodhimit 2022🎡 kambio automat💰 cmimi duke filluar nga 55 Kambio: Manual✴ Rezervime minimale 4 Kambio: Automatik✴ Rezervime minimale 3 dite e lart

Viti 2020, Karburanti benzine
Udhetime Kombetare
Kufiri i zones se udhetimit
25 Euro / Dita
Pagesa
07.Eleven.2022 (thirteen:03):Hyundai i10, kambio automatike, 1.Zero benzine, viti 2020📲


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *